IMG_4441 Sylvia lowres portrait

Mijn hele leven wijd ik mij al aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Op die lange weg van ontwikkeling heb ik ook vele valkuilen doorlopen. Steeds weer zorgen voor een balans tussen de fysieke en de spirituele activiteiten. Zorgen dat ik stevig met mijn voeten op de grond bleef staan. Dit is een thema wat zeer sterk in mijn leven aanwezig is geweest.

Op enig moment in mijn leven stond ik letterlijk stil...
En ik keek eens achterom... Is dit het nu? Wilde ik zo verder?

Nee! Klaar was ik hiermee. Dit moest anders. Ik wilde blij zijn met mijzelf. Lekker in mijn vel zitten en me gezond voelen. Dat betekende, 180 graden de andere kant op.

Op dát moment stapte ik in het leven van de yoga. En yoga werd een passie en levensvervulling. Als yoga teacher / yoga therapeut deel ik inmiddels mijn passie met vele anderen.

Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de natuur met mijn fotocamera. Ruim voordat de zon zijn eerste stralen laat schijnen, geniet ik van de stilte van de natuur. Dan ben ik in mijn element. Zittend aan de waterkant hoor ik het fluiten van de vogels, voel de wind langs mijn wangen gaan en voel de warmte van de zon. Dit is voor mij het ultieme moment van de dag.

De tijd gaat snel. Ben jij blij met hoe jij jouw leven leidt? Wanneer sta jij stil bij jouw leven? Wat heb jij nodig om jouw verantwoording te nemen voor jouw leven.

Als ik jou kan helpen met jouw groei en ontwikkeling in bewustwording, meer liefde en vreugde voor jezelf en in je leven, meer rust, creativiteit en blijheid ervaren, neem contact met mij op. Wees welkom.