Paranormaal coach en genezer

Paranormaal therapie is een oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen en komt in grote verscheidenheid in veel culturen voor.

Als paranormaal healer en genezer werk ik met de universele levensenergie. Het is mijn wens om vanuit diepe innerlijke rust, liefde en compassie het zelf genezend vermogen van mijn cliënten te activeren om de symptomen van ziektebeelden te laten verdwijnen en hun levenskwaliteit sterk te verbeteren.

Dit herstellen gebeurt door het opheffen van de ontstane blokkades, waardoor de levensenergie weer naar behoren zal kunnen doorstromen en de klachten verdwijnen. De cliënt zal weer onafhankelijk in zijn/haar eigen kracht komen te staan.

Lichamelijke en ook geestelijke klachten nodigen ons uit om te kijken naar wat er niet in balans is in ons leven. Het healen gebeurt niet alleen op fysiek niveau, maar ook op het mentale,  emotionele en spirituele vlak.

De tijdsgeest zit mee en steeds meer cliënten die van alles al geprobeerd hebben en vaak een serie vage klachten hebben, staan open voor deze complementaire behandelwijze.

Bij het eerste bezoek vindt, naast de behandeling, ook een intakegesprek plaats om de klachten in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een behandelplan gemaakt. Het aantal behandelingen is verschillend. Aan het begin van ieder bezoek, bespreken wij de vooruitgang van de voorgaande behandeling. En op basis daarvan kan het behandelplan altijd bijgesteld worden. Na ongeveer zes weken evalueren wij samen of voortzetting van de behandeling wenselijk en zinvol is.

Mensen met een pacemaker, hartkwalen of epilepsie komen niet in aanmerking voor healing.

Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico.

 

Kosten voor een energetische behandeling & coaching

Intake gesprek 60 min. € 65,-
Consult 1 uur € 95,-
Consult 1,5 uur € 125,-

Investeer in een pakket

3 consulten à 1,5 uur inclusief gratis intake € 350,-
5 consulten à 1,5 uur inclusief gratis intake € 550,-
7 consulten à 1,5 uur inclusief gratis intake € 750,-
10 consulten à 1,5 uur inclusief gratis intake € 995,-

De kosten worden direct tijdens het eerste consult contant of per overmaking betaald.